DUKDALFBRES
T 0181 - 417 264

Lokaal talent naar Tel Aviv!

DukdalfBRES: dé broedplaats voor lokaal talent!

Waarschijnlijk heeft u het al ergens voorbij zien komen, maar Duncan de Moor (inmiddels beter bekend als: Duncan Laurence) gaat Nederland vertegenwoordigen bij het Eurovisie Songfestival. Duncan won in 2012 de door BREStheater georganiseerde talentenjacht: Brielle’s Got Talent. “Juist door het winnen van BGT wist ik: ik wil muziek maken.” zei hij in een interview met het AD in 2014.

Wat zijn we trots dat Duncan nu naar het Eurovisie Songfestival mag om daar te laten zien wat hij kan! En het laat maar weer zien hoe belangrijk het is om lokaal talent een podium te bieden. DukdalfBRES bestaat op 23 februari precies 1 jaar. Om dit te vieren hebben we die avond een bijzondere voorstelling van een lokale artiest in onze theaterzaal staan.

Na twee uitverkochte shows in theater Islemunda Rotterdam, komt Pijn, humor en de rest nu naar Brielle. Pijn, humor en de rest is een multidisciplinair theaterstuk, geschreven door de in Hellevoetsluis wonende Brandon Taylor. Samen met elf totaal verschillende podiumkunstenaars uit de regio nemen zij u mee door verschillende en herkenbare facetten uit het leven. Kaarten zijn te koop via www.brestheater.nl

Foto: facebookpagina Duncan Laurence

Duncan de Moor

Laat een reactie achter